(COVID-19)

koronavirustilanteen

Tilanne on ennennäkemätön, ja muuttuu päivittäin. Olemme jo toteuttaneet useita ennaltaehkäiseviä toimia koko organisaatiossamme minimoidaksemme altistumisen ja viruksen leviämisen. Olemme pyytäneet suurinta osaa toimistotyöntekijöistämme työskentelemään kotoa käsin käyttäen etätyöteknologioita, joiden avulla voimme jatkaa normaalia päivittäistä toimintaamme, mukaan lukien puhelinkeskukset. Pyrimme asianmukaisten liiketoiminnan valmiussuunnitelmien avulla ehkäisemään ja minimoimaan COVID-19:n vaikutukset ja varmistamme nestekaasun toimitukset alueillemme. Jos tilanne huononee, otamme käyttöön uusia toimia varmistaaksemme, että heikoimmassa asemassa olevat ja kriittiset asiakkaamme saavat tarvitsemansa kaasun.

Tällä hetkellä ennakoimme, ettei palvelutasomme juurikaan häiriinny. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja muutamme varotoimiamme ja ohjeitamme suojataksemme työntekijämme ja asiakkaamme paikallishallinnon ja kansallisten viranomaisten antamien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

 

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Voit olla varma siitä, että olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta palvelua kaikille asiakkaillemme ja että teemme kovasti töitä mahdollisten vaikutusten minimoimiseksi.

Mitä voit tehdä arvostettuna asiakkaanamme?

Työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi ovat ratkaisevan tärkeitä tässä muuttuvassa ympäristössä, ja siksi pyydämme asiakkaita

  • Olemaan kärsivällisiä näinä haastavina aikoina. Teemme parhaamme minimoidaksemme palvelussamme esiintyvät häiriöt

  • Noudattamaan parhaita käytäntöjä ja välttämään lähikontaktia kuljettajiemme ja insinööriemme kanssa Jos sinulla on tähän tavoitteeseen liittyviä erityisiä ohjeita, kerro niistä meille

  • Jos hallinnoit omaa varastoasi, ilmoita meille kulutuksen muutoksista