Vaihda ja säästä

parempi vaihtoehto sekä taloudelle että ympäristölle

Nestekaasu on tehokas ja monipuolinen polttoaine. Monet tällä hetkellä esimerkiksi öljyä lämmitykseen tai tuotannossa käyttävät yritykset hyötyvät nestekaasuun vaihtamisesta, joka tuo lähes kaikissa tapauksissa merkittäviä säästöjä energiakustannuksissa ja vähentää ilmakehään pääsevien, haitallisten hiukkasten määrää.

Ympäristöetujen lisäksi nestekaasulaitteiston asentaminen säästää käyttö- ja huoltokustannuksia. Nestekaasu myös pidentää laitteiden ja asennuksien elinaikaa.

Löydä tarpeisiinne parhaiten sopiva hinnoittelumalli.

Säästä polttoainekulussa

Öljyn vaihtaminen nestekaasuun tuo noin 10–15 prosentin taloudelliset säästöt riippuen nykyisestä kulutuksesta, nestekaasun ja öljyn hinnoista lähialueella ja asennuksesta.

Vähennä energian kokonaiskulutusta

Polttokattilaan voidaan asentaa erityinen energiaa säästävä laite, kuten syöttöveden esilämmitin tai Economizer. Näin energian kokonaiskulutus vähenee kilowattitunteina.

Säästä ympäristöä ja kattilaa

Nestekaasu sisältää vähemmän rikkiä kuin öljy, joten sen palaminen on puhtaampaa ja polttokattila vaatii vähemmän huoltoa. Nestekaasun hiilidioksidipäästöt ovat lisäksi 20 prosenttia pienemmät kuin öljyllä.

Asiakascase

ENERGIAMUODON VAIHTO TUOTTI HUHTAHYVÄT OY:LLE PUHDASTA SÄÄSTÖÄ

Huhtahyvät Oy on Kankaanpäässä toimiva perheyritys. Vuonna 1988 perustettu Huhtahyvät valmistaa kokolihaleikkeleitä, kestomakkaratuotteita, lihahyytelöitä ja salaatteja. Kooltaan Huhtahyvät on reilusti keskisuuri. Liikevaihto on noin 22 miljoonaa euroa vuodessa.
 
Huhtahyvät Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vilska ja tehdaspäällikkö Merja Ahonen kehuvat perheyrityksen ketterää päätöksentekoprosessia.

- Valmistamme 50 henkilön porukalla noin viisi miljoonaa tuotekiloa vuodessa. Varsinkin esikunta on pidetty minimissä. Palaverit ovat epämuodollisia, ja päätökset tehdään heti tarvittaessa. 

TILAA ILMAINEN ENERGIALASKELMA

Haluatko tietää tarkemmin, miten yrityksesi voi säästää vaihtamalla öljyn nestekaasuun? Anna Kosan Gasin tarkastaa nykyiset kattila-asennuksenne. Teemme teille ympäristöä ja rahaa säästävän ehdotuksen.

Managing Director

Dan Olin

Puh. 040 052 0764
dan.olin@kosangas.fi

 

Key Account Manager

Lasse Kaitasalo

Puh. 050 410 1832
lasse.kaitasalo@kosangas.fi