Lyhyesti meistä

kosan gas – keitä me olemme

Kosan Gas on Pohjoismaiden johtavia säiliönestekaasun toimittajia. Tanskassa olemme markkinajohtaja myös pullokaasuissa.

Juuremme ulottuvat syvälle Pohjoismaiden nestekaasuhistoriaan. Olemme jo yli 90 vuotta toimittaneet nestekaasua niin yrityksille kuin kuluttajille – aiemmin nimillä BP Gas ja Shell Gas.

Toimimme kaikissa Pohjoismaissa. Toimitamme nestekaasua nopeasti ja luotettavasti yli 5.000 pohjoismaiselle yritysasiakkaalle.

Kehitys, ympäristö ja turvallisuus
Kosan Gas on moderni ja edistyksellinen yritys. 90 työntekijäämme ovat kokeneita asiantuntijoita, jotka kehittävät jatkuvasti osaamistaan ja jotka panostavat ympäristöön ja turvallisuuteen. Meille korkea palvelutaso ja osaava neuvonta ovat erittäin tärkeitä. Tämä tarkoittaa korkealaatuisia nestekaasutuotteita ja -ratkaisuja – asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä.

Tämä video ei ole käytettävissä sillä se sisältää markkinointi- ja tilastointi- evästeitä, jotka olet evännyt asetuksissasi. Klikkaa vaihtaaksesi evästeiden asetuksia.

Vakaa amerikkalainen omistaja
Kosan Gasin omistaa yhdysvaltalainen energiayhtiö UGI Corporation.
Meillä on toimistot Oslossa, Göteborgissa, Århusissa ja Helsingissä.
Lue lisää yritysesitteestämme.

Kehitys, ympäristö ja turvallisuus
Kosan Gas on nykyaikainen ja eteenpäin katsova yritys. 80 työntekijäämme ovat kokeneita asiantuntijoita, joille kehittäminen, ympäristö ja turvallisuus ovat kunnia-asioita. Pidämme tärkeänä korkeaa palvelutasoa ja laadukasta neuvontaa. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa korkealaatuisia nestekaasutuotteita ja -ratkaisuja – aina tarpeen mukaan.

Tiedot

KOSAN GAS

Kosan Gas, UGI Internationalin tytäryhtiö, on surullinen Ukrainan kriisistä ja tuomitsee Venäjän provosoimattoman aggression. Toivomme nopeaa ratkaisua Ukrainalle ja sen kansalle.

Tärkein prioriteettimme on työntekijöidemme, heidän perheidensä ja asiakkaidemme jatkuva turvallisuus. Seuraamme aktiivisesti kehitystä ja ryhdymme toimenpiteisiin liiketoimintamme jatkuvuuden tukemiseksi.

Kosan Gas toimii Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa eikä hanki kaasua Venäjältä. Nestekaasumme tulee kotimaisesta jalostamotuotannosta (kaikissa maissa, joissa Kosan Gas toimii) tuontiterminaalien kautta.

Fakta

OrganisaATIO

Kosan Gas on osa 135 vuotta vanhaa perhettä
Amerikkalainen UGI International omistaa 100 prosenttia Kosan Gasin osakkeista. UGI on hyvin johdettu perinteikäs yritys, joka on jakanut osakkeenomistajilleen osinkoa viimeiset 134 vuotta.

Laaja kansainvälinen kokemus
Kosan Gasin lisäksi UGI International omistaa muun muassa seuraavat yritykset:

  • AvantiGas – yksi Ison-Britannian suurimmista nestekaasun toimittajista
  • Antargaz/Finagaz – yksi Ranskan suurimmista nestekaasun jakelijoista
  • Flaga – itävaltalainen yritys, joka toimii useissa Euroopan maissa


Lue lisää UGI International 

Rating

Korkein luottoluokitus – AAA

Bisnoden luottoarviointijärjestelmä on myöntänyt Kosan Gasille korkeimman AAA-luokituksen.