Mitä on nestekaasu

uusiutuvaa energiaa täydentävä kaasu

Nestekaasu on raakaöljyn ja/tai maakaasun jalostuksesta luonnollisesti syntyvä sivutuote. LPG Kaasu jalostetaan öljynporauksesta saadusta raakaöljystä. Raakaöljy on syntynyt miljoonia vuosia kestävissä kemiallisissa ja geologisissa prosesseissa. Talteen otettu raakaöljy hyödynnetään jalostuksessa sataprosenttisesti. Kaikesta maailman nestekaasusta 60 prosenttia saadaan maakaasusta ja loput raakaöljystä.

Nestekaasu on turvallinen, joustava ja ympäristöä vähän kuormittava energianlähde. Se on yksi puhtaimmista fossiilisista polttoaineista, eikä se sisällä ympäristömyrkkyjä, kuten lyijyä tai raskasmetalleja. Nestekaasun täydellisestä palamisesta syntyy päästöinä vain vettä ja hiilidioksidia. Nestekaasu ei siis saastuta maaperää tai pohjavettä, ja sen vaikutus ympäristöön on erittäin vähäinen.

TILAA ILMAINEN ENERGIALASKELM

Haluatko tietää tarkemmin, miten yrityksesi voi säästää vaihtamalla öljyn nestekaasuun? Anna Kosan Gasin tarkastaa nykyiset kattila-asennuksenne. Teemme teille ympäristöä ja rahaa säästävän ehdotuksen.

Sales and Technical Manager

Dan Olin

Puh. +358 400 520 764
dan.olin@kosangas.fi

 

Key Account Manager

Lasse Kaitasalo

Puh. +358 50 410 1832
lasse.kaitasalo@kosangas.fi

 

 

 

innoitu ja hae lisätietoa nestekaasusta

Oppaassa voi lukea mm.:

  • Tarjontavalikolmasta
  • Öljyn vaihdosta kaasuun
  • Lämpöarvoista
  • Kemiallisesta koostumuksesta
  • Energiasisällöstä