Valitse itse

RÄÄTÄLÖITYJÄ RATKAISUJA KOSAN GASILTA

Nestekaasu on maaöljystä jalostettu tuote, joka koostuu hiilestä ja vedystä. Nestekaasu eli LPG Liquified Petroleum Gas) on yleisnimitys kahdelle eri nestekaasutyypille, butaanille ja propaanille, joiden ominaisuudet eroavat hieman toisistaan. Nestekaasu on hyvin tehokas energialähde, sillä se varastoidaan nestemäisessä muodossa ja sen energiatiheys on suuri.  

Kosan Gas toimittaa seuraavia tuotteita:


Kosan Propan
Tavallisin nestekaasun muoto, jota käyttävät etupäässä keskisuuret ja pienet yritykset.

Kosan Mix (propaanin ja butaanin sekoitus)
Kustannustehokas vaihtoehto ennen kaikkea suurkäyttäjille.

Kosan Isobutan
Yli 95 prosenttia isobutaania sisältävä nestekaasu erikoistarkoituksiin, kuten ponnekaasuksi/aineeksi ja pursottamiseen.

Lue lisää nestekaasusta kohdasta Turvallisuusfaktoja.

Etävalvonta

kaasusäiliöN LANGATON VALVONTA

Tarjoamme asiakkaillemme kaasusäiliön langatonta valvontaa. Järjestelmässä yhdistyvät 100-prosenttinen toimitusvarmuus sekä käytännöllinen ratkaisu, joka säästää ympäristöä.

Kulutuksen seuraaminen
Langattoman järjestelmän avulla voimme seurata nestekaasunne määrää. Tällöin tiedämme täsmälleen, koska uusi toimitus on tarpeen. Järjestelmän avulla on myös mahdollista rekisteröidä nestekaasun kustannukset tuotantoerää kohden.
Etävalvontajärjestelmä voidaan asentaa sekä maan päällä että maan alla sijaitseviin kaasusäiliöihin. Kosan Gas huolehtii asennuksesta ja järjestelmän testauksesta.

Etävalvonta sopii erityisesti:

  • Kun kaasun kulutus vaihtelee
  • Toimintaan, jossa lyhytkin tyhjäkäynti vaikuttaa tuotantoon merkittävästi

 

Lue lisää Sensile-Palvelu

Toimitusratkaisut

ratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Nestekaasusäiliö maan päällä

Maan päällä sijaitseva nestekaasusäiliö on toimiva ratkaisu, kun yritys kuluttaa nestekaasua runsaasti ja säännöllisesti ja käytettävissä on paljon tilaa. Erikokoisia säiliöitä on saatavana 1,6 kuutiosta ylöspäin. Voit valita joko liiketoiminnan keskimääräiseen kulutukseen perustuvan toimitussopimuksen tai sopimuksen, jossa etäluemme nestekaasusäiliötäsi.

Nestekaasusäiliö maan alla

Maanalainen nestekaasusäiliö on hyvä vaihtoehto perinteiselle maan päällä sijaitsevalle säiliölle. Kun se on paikoillaan, ainoastaan kansi näkyy, eikä säiliö vie turhaan tilaa. Säiliön laatu on testattu, ja se täyttää ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset. Maanalainen säiliö on hyvä ratkaisu myös silloin, kun säiliön ei haluta olevan näkyvissä.

Siirtosäiliöt ja

Kosan Gas tarjoaa väliaikaiseen käyttöön siirtosäiliöitä. Siirrettävät laitteet mahdollistavat väliaikaisen syötön isomman säiliötarkastuksen aikana tai kunnes kiinteä laitteisto on kytketty. Yksikössä on tarvittaessa pumppu ja höyrystin.

Huoltosopimus

Voimme räätälöidä huoltosopimuksen yrityksenne tarpeiden mukaan. Huoltopalvelumme avulla varmistamme, että laitteistosi toimii aina optimaalisesti. Autamme nestekaasutoiminnan hallinnossa ja käytössä sekä varmistamme, että laitteet ja varastointi ovat sääntöjen mukaiset.

Toimitussopimus

Toimitussopimuksen avulla varmistetaan, että nestekaasu toimitetaan ajallaan. Tarjoamme nestekaasulaitteiston hallintaan ja ylläpitoon myös muita palveluja. Voimme esimerkiksi asentaa säiliöösi pinnanvalvontalaitteen, jonka avulla huolehdimme kaasun tilaamisesta puolestasi.

Vuokraussopimus

Voit myös vuokrata valmiin siirrettävän yksikön, joka kytketään tuotantoosi. Vuokraussopimus voidaan laajentaa koskemaan muiden laitteiden, kuten pumpun, höyrystimen, putkien ja venttiilien, huoltoa.

oTA YHTEYTTÄ

Haluatko tietää tarkemmin, miten yrityksesi voi säästää vaihtamalla öljyn nestekaasuun?
Anna Kosan Gasin tarkastaa nykyiset kattila-asennuksenne.
Teemme teille ympäristöä ja rahaa säästävän ehdotuksen.

Sales and Technical Manager

Dan Olin

Puh. +358 400 520 764
dan.olin@kosangas.fi

 

Key Account Manager

Lasse Kaitasalo

Puh. +358 50 410 1832
lasse.kaitasalo@kosangas.fi