tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 25. toukokuuta 2018

Otamme yksityisyytesi suojaamisen vakavasti. Tässä verkkosivujen tietokäytännössä ("tietosuojakäytäntö") on tärkeää tietoa liittyen henkilötietoihin, joita annat meille käyttäessäsi verkkosivujamme. Näitä henkilötietoja ovat muun muassa nimesi, yhteystietosi, ikäsi, elämänkulkuusi liittyvät tiedot sekä muut verkkosivujen kautta ja omalla suostumuksellasi markkinointiviestintätarkoituksiin antamasi henkilötiedot (“henkilötiedot”). Lue tietosuojakäytäntö huolellisesti. Siinä kerrotaan, kuinka me rekisterinpitäjänä keräämme, säilytämme, käytämme, siirrämme ja luovutamme näitä henkilötietoja. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ja kaikki siihen myöhemmin tehtävät muutokset.

Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@ugiintl.com.

Kolmansien osapuolten verkkosivut ja tiedonsiirrot
Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain tätä verkkosivua. Siinä määrin kuin tämä verkkosivu antaa sinulle luvallisen pääsyn tytäryhtiöidemme, yhteistyökumppaniemme tai muiden kolmannen osapuolien verkkosivuille joko linkin kautta tai muulla tavoin, kyseisiä sivustoja voivat koskea erilliset tietosuojakäytännöt. Nämä erilliset tietosuojakäytännöt voivat sisältää erilaisia ehtoja kuin ne, joita tämä tietosuojakäytäntö sisältää. Tämä tietosuojakäytäntö ei sääntele pääsyäsi kyseisille linkin takana oleville sivuille eikä niiden käyttöä. Sanoudumme yksiselitteisesti irti kaikesta vastuusta koskien pääsyä kaikille kolmansien osapuolien sivustoille sekä niiden käyttöä.

Henkilötietojesi käyttötarkoitukset
Vieraillessasi sivustollamme sinua saatetaan pyytää antamaan vapaaehtoisesti tiettyjä henkilötietoja. Jos olet antanut suostumuksesi markkinointiviestinnän vastaanottamiseen, käytämme henkilötietojasi siihen tarkoitukseen. Olet antanut sellaiset henkilötiedot vapaaehtoisesti. Lähettämällä meille henkilötietosi hyväksyt samalla, että niitä käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Käsittelemme henkilötietojasi pyyntöjesi mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaan. Käytämme henkilötietojasi (i) täyttääksemme velvollisuutemme koskien tuotteiden ja palvelujen tarjoamista sinulle, (ii) toteuttaaksemme maksukäsittelytapahtumia (jos mahdollista), ja/tai (iii) lähettääksemme sinulle kaupallista viestintää ja mainoksia omien mieltymystesi mukaan ja omalla suostumuksellasi. Jos olet asiakkaamme ja haluaisit saada lisätietoja siitä, minkä tyyppisiä henkilötietoja keräämme ja miten käytämme niitä, lue asiakkaan tietosuojailmoitus.

Evästeillä ja muilla teknologioilla kerätty tieto
Sivustomme käyttää evästeitä ja muita teknologioita sekä verkkojäljitteitä (jos soveltuu) kerätäkseen tietoa sinusta (pikselijäljitteitä ja verkkojäljitteitä kutsutaan joskus myös läpinäkyviksi GIF-kuviksi, toimintajäljitteiksi tai web tageiksi). Eväste on pieni, kirjaimia ja numeroita sisältävä tiedosto, jonka tallennamme selaimeesi, tietokoneesi kovalevylle tai mobiililaitteeseesi.

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • erottaaksemme sinut muista sivustomme käyttäjistä ja
  • pystyäksemme tarjoamaan sinulle paremman käyttäjäkokemuksen sivustollamme ja kehittääksemme sivustoa.

Evästeitä käytetään seuraavien tietojen keräämiseen:

  • millä tavalla käytät sivustoamme nykyisen istuntosi aikana ja pitkällä aikavälillä (sisältäen sen, mitä sivuja atselet ja mitä tiedostoja lataat)
  • käyttöjärjestelmäsi ja selaimesi tyyppi
  • internet-palveluntarjoajasi
  • verkkotunnuksesi nimi ja IP-osoitteesi
  • verkkosivu, jolla vierailit ennen kuin siirryit sivustollemme, ja
  • linkki, jonka kautta poistuit sivustoltamme.

Jos tietokoneellasi olevat evästeet huolestuttavat sinua, voit määrätä selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittamaan, kun eväste tallennetaan. Silloin saat itse päättää, haluatko hyväksyä evästeen vai et. Voit myös poistaa evästeitä tietokoneeltasi. Jokaisen selaimen evästeasetus on erilainen. Se löytyy selaimesi ohjevalikosta. Siinä kerrotaan, miten voit muokata evästeitä koskevia valintojasi. Voit myös perua evästeiden käyttöä koskevan suostumuksesi milloin tahansa määrittämällä selaimesi alla kuvatulla tavalla:


Jos käytät Microsoft Internet Exploreria, avaa Työkalut-valikosta kohta Internet-asetukset ja sitten Tietosuoja.

Jos käytät Firefoxia Mac-tietokoneella, avaa Asetukset-valikosta kohta Tietosuoja ja napsauta sitten Näytä evästeet.

Jos käytät Firefoxia Windowsilla, avaa Työkalut-valikosta Asetukset, napsauta sitten Tietosuoja ja turvallisuus ja lopuksi Säilytä valitut historiatiedot.

Jos käytät Safaria, avaa valikko Asetukset ja sieltä kohta Tietosuoja.

Jos käytät Google Chromea, avaa Työkalut-valikosta Ominaisuudet (Mac-käyttäjillä Asetukset), napsauta sitten Lisäasetukset ja valitse lopuksi Tietosuoja-välilehdeltä kohta Sisältöasetukset. Rastita Sisältöasetukset-valintaikkunasta kohta Evästeet.

Jos päätät estää tai poistaa evästeitä, jotkin sivustomme ominaisuudet eivät välttämättä toimi ihanteellisella tavalla. Saat lisätietoja sivulta www.allaboutcookies.org. Nettisivumme käyttää [Google Analytics] keräämään ja analysoimaan tiettyä tietoa teistä, mutta tämä tieto on tehty tunnistamattomaksi.

Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille
Emme jaa sinulta kerättyjä henkilötietoja kolmansille osapuolille muihin tarkoituksiin kuin toimintojemme tueksi sekä tarvittaessa helpottaaksemme sen käyttötarkoituksen täyttämistä, jota varten annoit tietosi. Voimme joissakin tapauksissa jakaa henkilötietoja tytäryhtiöidemme, asiakkaidemme tai käyttämiemme kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa, jotta voimme omalta osaltamme tarjota liiketoimintaamme kuuluvia palveluja. Nämä tytäryhtiöt, asiakkaat tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajat käyttävät henkilötietojasi vain niihin käyttötarkoituksiin, joita varten henkilötiedot on kerätty. Henkilötietojasi voidaan jakaa myös seuraavissa olosuhteissa: (i) jos lainvalvontaviranomaiset tai valtion virastot vaativat sitä tai se on välttämätöntä muita sääntelyyn liittyviä tarkoituksia varten; ja (ii) tutkimusten tai muiden toimenpiteiden yhteydessä laittoman toiminnan estämiseksi tai yleisen turvallisuuden vuoksi. Voimme luovuttaa ja siirtää henkilötietojasi yritysfuusion tai yrityksen varojen luovuttamisen aikana. Edellytämme vastaanottavalta organisaatiolta silti henkilötietojesi tietosuojan turvaamista tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Henkilötietojesi koskemattomuus, suojaaminen ja säilyttäminen
Vaikka pyrimme suojaamaan henkilötietosi, emme voi taata minkään henkilötietojen turvallisuutta. Viime kädessä luovutat meille henkilötietojasi omalla vastuullasi. Käytämme kaupallisesti kohtuullisia toimenpiteitä ja turvatoimia henkilötietojesi suojaamiseen sekä estämme luvattoman pääsyn henkilötietoihisi käyttämällä henkilötietojesi suojaamiseen tarkoitettuja turvallisuusmittareita. Jotkin näistä turvallisuusmittareista sisältävät salausta, palomuureja sekä Secure Socket Layers -salausprotokollan (SSL) käyttöä, kuitenkaan rajoittumatta niihin.

Säilytämme henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti niin kauan kuin on tarpeellista niiden keräämisen syynä olleen tarkoituksen täyttämiseksi, ellei laki vaadi tai salli niiden säilyttämistä pidempään.

Sinun oikeutesi
Tarjoamme sinulle pääsyn omiin henkilötietoihisi laissa määriteltyjen oikeuksiesi mukaisesti. Voit pyytää meitä korjaamaan tai päivittämään henkilötietojasi, jos ne ovat epätäydelliset. Voit pyytää meitä myös poistamaan henkilötietosi, ellei laki vaadi meitä säilyttämään niitä tai ellei se ole tarpeellista oikeudellisia tarkoituksia, kuten syytteiden käsittelyä tai laillista liiketoimintaan liittyvää tarkoitusta varten. Voit myös pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Voit pyytää itsellesi kopion henkilötiedoistasi tai kertoa meille, miten haluaisit henkilötietojasi korjattavan, päivitettävän tai rajoitettavan lähettämällä sähköpostia tietosuojavastaavalle.

Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme, voit ilmaista huolesi tietosuojavastaavalle tai asuinmaasi tietosuojavaltuutetulle.

Suostumuksen peruuttaminen
Jos olet antanut meille suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön, mutta päätät myöhemmin peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käytöstä, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaan.

Lapset
Emme kerää tarkoituksellisesti tietoa alle 13-vuotiaista lapsista (tai lain määrittämän korkeamman vastaavanlaisen ikärajan alapuolella olevista henkilöistä) emmekä kohdista verkkosivujamme alle 13-vuotiaille lapsille (tai lain määrittämän korkeamman vastaavanlaisen ikärajan alapuolella oleville henkilöille). Kehotamme vanhempia ja huoltajia valvomaan aktiivisesti lastensa verkkotoimintaa ja kiinnostuksenkohteita. Jos saamme tietoomme, että alle 13-vuotias lapsi (tai lain määrittämän korkeamman vastaavanlaisen ikärajan alapuolella oleva henkilö) on lähettänyt verkossa henkilötietojaan ilman vanhempien suostumusta, ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme sellaiset tiedot tietokannoistamme, emmekä käytä niitä mihinkään tarkoituksiin (paitsi mikäli se on välttämätöntä lapsen tai muiden henkilöiden suojelemiseksi lain vaatimalla tai sallimalla tavalla). Jos tietoosi tulee, että olemme keränneet 13-vuotiailta lapsilta (tai lain määrittämän korkeamman vastaavanlaisen ikärajan alapuolella olevilta henkilöiltä) henkilötietoja, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan.

Tämän tietosuojakäytännön muutokset
Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön omaa harkintavaltaamme käyttäen. Kun tietosuojakäytäntöön tehdään muutoksia, tietosuojakäytännön alussa oleva "Viimeksi päivitetty" -kenttä päivitetään asianmukaisesti. Tietokäytännön muutokset astuvat voimaan "Viimeksi päivitetty" -kentän julkaisemisen ja päivittämisen yhteydessä. Kehotamme sinua lukemaan tietosuojakäytännön tasaisin väliajoin, jotta pysyt ajan tasalla sen muutoksista.