TEHOKASTA JA PUHTAAMPAA energiaa yrityksellenne

Tietoa

Miksi kosan gas

Vuoden kokemus

Kosan Gasilla on yli 90 vuoden kokemus nestekaasumarkkinoilta. Yhtiö tunnetaan laadusta, teknisestä osaamisesta ja toimitusvarmuudesta. Teemme asiat sinulle helpoksi.

Tonnia säästettyjä hiilidioksidipäästöjä

Viimeisen 6 vuoden aikana olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa vähentäneet hiilidioksidipäästöjä yli 15.000 tonnia öljystä kaasuun -muuntohankkeiden avulla. Tämä vastaa 7.500 auton päästöjä.

Toimitusvarmuus koko Pohjolassa

Toimitusvarmuudessa tavoitteemme on 100 prosenttia. Täysi toimitusvarmuus ei tule itsestään, vaan se vaatii tarkkaa suunnittelua ja monen vuoden kokemusta. Toimitusvarmuus on meille tärkeysjärjestyksessä ykkönen.

Asiakascase

CHIPS SIJOITTAA UUSIIN ENERGIARATKAISUIHIN

Ahvenanmaalainen Chips Ab tietää, miten polttoöljy nestekaasuun vaihtamalla syntyy säästöjä. Tehdas on pienentänyt energiankulutustaan ja hiilidioksidipäästöjään.

Chips Ab on Suomen suurin snacks-valmistaja ja osa Chips-konsernia, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Baltian maissa snacks- ja elintarvikealalla.

- Nestekaasun avulla pienennämme hiilidioksidipäästöjämme kuudella prosentilla. Kaasu on lisäksi kymmenen prosenttia halvempaa kuin öljy, kertoo tehtaanjohtaja Christer Söderström.  Perunalastutehdas aikoo myös kasvattaa tuottamansa biokaasun määrää. Biokaasu valmistetaan tehtaan omista jätteistä.