yksityisyyden suoja

Kosan Gas kunnioittaa yksityisyyden suojaa

Kosan Gas kunnioittaa yksityisyyden suojaa ja sen turvaaminen on meille erittäin tärkeää. Tämän yksityisyydensuojailmoituksen tavoite on kuvata menettelytapojamme sekä antaa tietoja vaihtoehtoista, joita sivustomme käyttäjillä on liittyen tapaamme kerätä ja käyttää henkilökohtaisia tietoja.  

Sivustoa laadittaessa noudatetaan Suomen lainsäädäntöä. Sivuston käytöstä seuraavat mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomen lakien mukaan.

Kosan Gas Finland Oy:n verkkosivun (www.kosangas.fi) omistaa Kosan Gas Finland Oy, Neilikkatie 17, 01300 Vantaa, y-tunnus: 1577485-0.

Päivitetty 1. joulukuuta 2010.

Henkilötietojen kerääminen
Keräämme henkilötietoja ainoastaan asianosaisten suostumuksella. Henkilötiedot ovat tietoja, jotka voidaan yhdistää yksittäiseen henkilöön, esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Käyttäjä, joka tilaa sivustomme kautta tuotteita tai palveluita, ottaa osaa kilpailuihin tai lähettää Kosan Gasille muuta tietoa, ilmoittaa mahdollisesti henkilötietojaan. 

Henkilötietojen käyttö
Verkkosivuston käyttäjän Kosan Gasille antamia tietoja käytetään ainoastaan, jotta käyttäjälle voidaan toimittaa tietoja, tuotteita tai palveluita, joista hän ilmoittanut olevansa kiinnostunut, tai  joista Kosan Gas uskoo käyttäjän olevan kiinnostunut. Kosan Gas voi käyttää tietoja myös ottaakseen yhteyttä käyttäjään koskien edellä mainittuja aiheita tai muita aiheita ja mielenkiinnon kohteita, jotka sivuston käyttäjä on ilmoittanut antaessaan henkilötietonsa Kosan Gasille. 

Esimerkiksi kun sivuston käyttäjä tilaa ilmaisen uutiskirjeen, tallennamme sähköpostiosoitteen ja muita yhteystietoja käytettäväksi ainoastaan uutiskirjeen lähettämistä varten, ellei käyttäjä salli tietojensa käyttöä markkinointi- tai muihin tarkoituksiin.   

Tietosuoja
Olemme ottaneet käyttöön turvallisuusperiaatteita, sääntöjä ja teknisiä toimintaohjeita hallussamme olevien  henkilötietojen suojelemiseksi. Noudatamme toiminnassamme henkilötietolakia ja tavoitteemme on estää ulkopuolisten pääsy tietoihin ja tietojen luvaton käyttö, muuttaminen ja tuhoaminen.   

Toistaiseksi verkkosivuillamme ei ole mahdollisuutta käyttää salausta henkilökohtaisia tietoja lähetettäessä.

Henkilötietojen luovuttaminen eteenpäin
Henkilötietoja ei luovuteta Kosan Gasin ulkopuolisille tahoille ilman asianosaisen henkilön suostumista. Kosan Gas on osa kansainvälistä konsernia, joten sivuston  käyttäjien antamia tietoja voidaan lähettää Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tämä tehdään turvallisissa ja valvotuissa olosuhteissa. Tietoja käytetään vain tarkoituksiin, joita varten ne alunperin on luovutettu Kosan Gasille.   

Pidätämme oikeuden luovuttaa henkilötietoja viranomaisten niitä pyytäessä tai mikäli arvioimme, että henkilötietojen luovuttaminen eteenpäin on välttämätöntä oikeuksiemme suojelemiseksi ja/tai noudattaaksemme oikeuden päätöstä tai vastataksemme kanteeseen.

 

 

Suoramainonta
Lähetämme tuotteitamme ja palveluitamme koskevaa markkinointimateriaalia ainoastaan henkilöille, jotka ovat ilmoittaneet haluavansa vastaanottaa kyseistä materiaalia ja  joiden arvioimme olevan kiinnostuneita kyseisen materiaalin vastaanottamisesta. Mikäli et enää halua vastaanottaa markkinointimateriaaliamme, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse: mail@kosangas.fi 

Automaattinen tiedonkeruu
Tallennamme automaattisesti sivuston käyttäjien verkkotunnukset ja IP-osoitteet. Kerättävän tiedon perusteella ei yksilöidä henkilöitä, vaan sivustolla käytäessä käytettyjä tietokoneita. Kerättävä tieto ilmoittaa meille, mistä päin maailmaa vierailut tehdään, jotta voimme saada paremman käsityksen sivuston käytöstä ja näin parantaa palveluamme. Automaattisesti kerättyä tietoa ei yhdistetä yksittäisten henkilöiden henkilötietoihin.

Yhteydenotot liittyen henkilötietojen käyttöön
Kysymykset Kosan Gasin yksityisyydensuojakäytännöstä voi esittää sähköpostitse mail@kosangas.fi ja tai kirjeitse Kosan Gas Finland Oy, Neilikkatie 17, 01300 Vantaa. 

Lapset
Kosan Gas arvostaa lasten tietosuojaa. Toivomme vanhempien/huoltajien valvovan lastensa internetin käyttöä. Kosan Gas ei tietoisesti kerää alle 13-vuotiaiden lasten henkilötietoja, eikä sivustoa ole suunnattu alle 13-vuotiaille lapsille. 

Linkit
Kosan Gasin sivusto voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joista saattaa olla käyttäjälle hyötyä. Näitä linkkejä avaamalla käyttäjä poistuu Kosan Gasin sivustolta. Kosan Gasilla ei ole mahdollista vaikuttaa näiden ulkopuolisten sivustojen toimintaan eikä niiden noudattamiin yksityisyydensuojakäytäntöihin, jotka saattavat poiketa Kosan Gasin vastaavasta. Emme ota kantaa ulkopuolisten sivustojen sisältöön. Kosan Gasin käytäntö henkilötietojen käytön suhteen ei koske henkilötietoja, jotka käyttäjä antaa ulkopuolisille. Kehotamme sivustollamme kävijöitä tutustumaan ulkopuolisten yritysten käytäntöihin ennen henkilötietojensa luovuttamista heille. Eräät yritykset toimittavat tallentamiaan henkilötietoja Kosan Gasille. Tällöin noudatetaan kyseisten ulkopuolisten yritysten käytäntöjä.