Asiantuntemus

Omat KOKENEET Teknikot

Kosan Gasilla on takanaan pitkä historia nestekaasumarkkinoilla. Paljon on muuttunut vuosien aikana, mutta yksi asia pysyy: luotettavat ja laadukkaat toimitukset.

Alusta saakka missiomme on ollut tehdä nestekaasusta helposti saatavissa oleva energianlähde. Tämä pätee edelleenkin. Nykyisin meidät tunnetaan parhaiten ammattimaisista ratkaisuistamme kaikille nestekaasun käyttäjille suurteollisuudesta aina pienyrittäjin. Tarjoamme yli 5.000 yritysasiakkaallemme tehokasta ja ympäristövastuullista energiaa.

Nestekaasuun erikoistunut Kosan Gas on yksi Pohjoismaiden johtavista kaasutoimittajista. Yhtiön omistaa amerikkalainen energiayhtiö UGI Corporation. UGI omistaa myös muun muassa AmeriGas Partnersin, joka on USA:n suurin nestekaasun jälleenmyyjä.

Kokemusta ei voi ammentaa oppikirjoista. Olemme saaneet oppimme käytännön työssä – vuosikymmenten ajalta.

Käytämme pääasiassa omia, kokeneita teknikkojamme. Sinua palvelee yksi yhteishenkilö jokaisessa vaiheessa konsultoinnista ja suunnittelusta käytännön työhön. Oma teknikkosi tuntee asennuksesi ja yrityksesi.

Teknikkomme ovat asiantuntijoita, jotka keskittyvät vain ja ainoastaan nestekaasuun.

Katso video kuinka nestekaasulaitos toimii

Tämä video ei ole käytettävissä sillä se sisältää markkinointi- ja tilastointi- evästeitä, jotka olet evännyt asetuksissasi. Klikkaa vaihtaaksesi evästeiden asetuksia.

Siirtyminen öljysta on järkevää

Oppaassa voi lukea mm:

  • Nestekaasun taloudelliset hyödyt
  • Nestekaasun ympäristöhyödyt
  • Räätälöidyt ratkaisut
  • Näin siirryt öljystä nestekaasuun

Tietoa

KOSAN GAS ON TOIMINUT MARKKINOILLA YLI 80 VUOTTA. TEKNIKOILLAMME ON KESKIMÄÄRIN 23,4 VUODEN KOKEMUS

Tietoa

miksi kosan gas

Paikallinen ja globaali

Kosan Gasin omistaa yhdysvaltalainen energiayritys UGI Corporation. UGI:lla on 135 vuoden kokemus globaalina energiatoimittajana, ja se toimii nykyisin 18 maassa.

Ammattimainen kumppani

Ei ole kahta samanlaista ratkaisua. Paneudumme yrityksenne toimintaan, jotta voimme varmistaa energiankulutuksenne optimoivan ratkaisun. Hyödynnä markkinoiden edut asiantuntijoimme ja kokemuksemme tuella. Osaamisemme takaa ja varmistaa oikean ratkaisun.

Nestekaasusäiliön huolto

SLURC (Smart Gas Liquifying Unit and Requalification Concept) on kehittämämme mobiili, ympäristöystävällinen tapa tyhjentää nestekaasusäiliö. Menetelmän avulla tyhjennämme ja nesteytämme nestekaasun kaasusäiliöstä ja varmistamme, että tuotannossa on työn aikana riittävästi nestekaasua.

Huoltosopimus

Huoltosopimus voidaan räätälöidä yrityksellenne sopivaksi. Huoltopalvelumme avulla varmistamme, että laitteistonne toimii aina optimaalisesti. Autamme nestekaasutoiminnan hallinnossa ja käytössä sekä varmistamme, että laitteet ja varastointi vastaavat lainsäädännön vaatimuksia.

Räätälöityjä ratkaisuja

Toimitamme kaikki projektit asiakkaille räätälöityinä ratkaisuina, joissa toimimme projektinjohtajana. Arvioimme, asennamme ja teemme nestekaasulaitteistollesi säännölliset turvallisuustarkastukset. Lisäksi koulutamme työntekijänne käyttämään nestekaasulaitteistoa turvallisesti.

Teknistä asiantuntijuutta

Nimetty ja osaava teknisten asiantuntijoidemme muodostama tiimi varmistaa yrityksellenne parhaan mahdollisen ratkaisun. Optimaalinen energiaratkaisu syntyy keskittymällä tehostamiseen ja toimintavarmuuteen sekä ympäristövaikutusten huomioimiseen.