Hyviä syitä

miksi kannattaa vaihtaa kosan gasiin

Kokeneiden nestekaasuasiantuntijoidemme tiimi takaa liiketoimintaasi parhaiten palvelevan ratkaisun. Olemme erittäin sitoutuneita nestekaasuun ja asiakkaisiimme. Teknistä osaamista ja edistyksellistä tekniikkaa – pyrimme jatkuvasti toimittamaan ja kehittämään aiempaa parempia, turvallisempia ja tehokkaampia tapoja optimoida ratkaisuja asiakkaillemme.


Kosan Gas on osa kansainvälistä UGI Corporation -konsernia. UGIn tuella pystymme hyödyntämään asiantuntijoita maailmanlaajuisesti. Pohjoismaiden johtavana toimijana edistämme nestekaasun käyttöä energianlähteenä.


Palvelumme lähtökohtana on varmistaa, että asiakkaillamme ei ole ongelmia tai haasteita. Teemme nestekaasun valitsemisen kaikkiin energiantarpeisiin helpoksi asiakkaillemme.

Tämä video ei ole käytettävissä sillä se sisältää markkinointi- ja tilastointi- evästeitä, jotka olet evännyt asetuksissasi. Klikkaa vaihtaaksesi evästeiden asetuksia.
Lähdemme siitä, ettei huollosta aiheudu asiakkaillemme ongelmia tai hankaluuksia. Teemme valinnan siirtymisestä nestekaasuun helpoksi.

Tietoa

NESTEKAASUN hiilidioksidiPÄÄSTÖT OVAT 20 prosenttia PIENEMMÄT KUIN ÖLJYn

Etuja

teemme nestekaasun valitsemisen helpoksi

Omat huoltoteknikot
Meillä on omat huoltoteknikot, jotka säännöllisesti testaavat ja huoltavat kaasuasennuksia sekä varmistavat, että kaikki turvallisuusvaatimukset täyttyvät.

Neuvomme alusta loppuun
Autamme asiakkaitamme alusta loppuun, aina teknisestä neuvonnasta ja rakentamisen tai muutostöiden projektinjohdosta viranomaishyväksymisiin ja dokumentointiin.

Tavoitteenamme on tehdä nestekaasun valinta asiakkaillemme helpoksi.

Räätälöityjä ratkaisuja
Valitse omaan toimintaasi sopiva ratkaisu. Toimitamme vain harvoin kahta samanlaista ratkaisua – räätälöimme aina ratkaisumme yksittäisen yrityksen tarpeiden mukaan. Osaava tiimimme neuvoo prosessin varrella.

Alhaisemmat hiilidioksidipäästöt taloudellisesti
Valitsemalla nestekaasun yritys voi säästää ympäristöä. Nestekaasun hiilidioksidipäästöt ovat muita fossiilisia polttoaineita alhaisemmat, joten se on myös taloudellisesti järkevä valinta.

Tekninen tuki
Tekninen tukemme vastaa kaikkiin kysymyksiin nopeasti ja tehokkaasti. Käytössänne on myös päivystävä puhelinpalvelumme, joka vastaa vuorokauden ympäri.

Turvallinen energiaratkaisu
Nestekaasu on tehokas, joustava ja liikkuva energianlähde. Se on luotettava ja varma energiaratkaisu, jonka toimitusvarmuus on korkea. Koulutamme työntekijänne käsittelemään nestekaasua.

Langaton seuranta
Jätä nestekaasutoimitusten suunnittelu meidän huoleksemme. Edistyksellisen langattoman etäseurannan avulla voimme toimittaa nestekaasua automaattisesti, jotta se ei koskaan lopu kesken. Näin varmistetaan, että yrityksen toiminta ei seisahdu.

Turvallinen käsittely
Järjestämme koulutuksia, joissa opetetaan käsittelemään nestekaasua turvallisesti ja tehokkaasti. Tarjoamme asiakkaillemme myös niiden omiin tarpeisiin räätälöityjä kursseja.

Oletko valmis vaihtamaan?

Ota yhtettä

Tietoa

MIKSI kosan gas

Vuoden kokemus

Kosan Gasilla on yli 90 vuoden kokemus nestekaasumarkkinoilta. Yhtiö tunnetaan laadusta, teknisestä osaamisesta ja toimitusvarmuudesta. Teemme asiat sinulle helpoksi.

Tonnia säästettyjä hiilidioksidipäästöjä

Viimeisen 6 vuoden aikana olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa vähentäneet hiilidioksidipäästöjä yli 15.000 tonnia öljystä kaasuun -muuntohankkeiden avulla. Tämä vastaa 7.500 auton päästöjä.

Toimitusvarmuus koko Pohjolassa

Toimitusvarmuudessa tavoitteemme on 100 prosenttia. Täysi toimitusvarmuus ei tule itsestään, vaan se vaatii tarkkaa suunnittelua ja monen vuoden kokemusta. Toimitusvarmuus on meille tärkeysjärjestyksessä ykkönen.