TEEMME SEN HELPOKSI SINULLE

Ota yhteyttä

JOS TARVITSET NESTEKAASUA

Jos tarvitset laitoksellesi nestekaasua voit soittaa Kosan Gasin Tekniseen tukeen puh. 09-3484 4400.

Ota yhteyttä

Tietoa

MIKSI KANNATTAA VALITA KOSAN GAS

Ammattimainen kumppani

Ei ole kahta samanlaista ratkaisua. Paneudumme yrityksenne toimintaan, jotta voimme varmistaa energiankulutuksenne optimoivan ratkaisun. Hyödynnä markkinoiden edut asiantuntijoimme ja kokemuksemme tuella. Osaamisemme takaa ja varmistaa oikean ratkaisun.

Paikallinen ja globaali

Kosan Gasin omistaa yhdysvaltalainen energiayritys UGI Corporation. UGI:lla on 135 vuoden kokemus globaalina energiatoimittajana, ja se toimii nykyisin 18 maassa.

Teknistä asiantuntijuutta

Nimetty ja osaava teknisten asiantuntijoidemme muodostama tiimi varmistaa yrityksellenne parhaan mahdollisen ratkaisun. Optimaalinen energiaratkaisu syntyy keskittymällä tehostamiseen ja toimintavarmuuteen sekä ympäristövaikutusten huomioimiseen.

Vuoden kokemus

Kosan Gasilla on yli 90 vuoden kokemus nestekaasumarkkinoilta. Yhtiö tunnetaan laadusta, teknisestä osaamisesta ja toimitusvarmuudesta. Teemme asiat sinulle helpoksi.

Tonnia säästettyjä hiilidioksidipäästöjä

Viimeisen 6 vuoden aikana olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa vähentäneet hiilidioksidipäästöjä yli 15.000 tonnia öljystä kaasuun -muuntohankkeiden avulla. Tämä vastaa 7.500 auton päästöjä.

Toimitusvarmuus koko Pohjolassa

Toimitusvarmuudessa tavoitteemme on 100 prosenttia. Täysi toimitusvarmuus ei tule itsestään, vaan se vaatii tarkkaa suunnittelua ja monen vuoden kokemusta. Toimitusvarmuus on meille tärkeysjärjestyksessä ykkönen.