UUTISKIRJEEN VASTAANOTTAMISEN EHDOT

Kuka lähettää uutiskirjeen?

Uutiskirje on palvelu, jonka Kosan Gas tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen.

Täydet yritys- ja yhteystietomme:

Kosan Gas Finland OY
Äyritie 16
01510 Vantaa
Y-tunnus FI15774850

Voit ottaa meihin yhteyttä ma-pe klo 8.00-16.00 ja sähköpostilla: mail@kosangas.fi, www.kosangas.fi tai puhelimella: 09-34844410.

Mitä tietoja keräämme?
Lähtökohtaisesti Kosan Gas kerää ainoastaan nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Tarvitsemme nämä tiedot uutiskirjeen lähettämiseen.

IT-järjestelmämme kerää tietoa uutiskirjeen käytöstä - mm. sen, avataanko uutiskirjeemme, kuinka kauan sähköposti/uutiskirje on auki, napsautetaanko linkkejä sekä sen, milloin sähköposti/uutiskirje poistetaan.

Huomaa myös, että jos napsautat uutiskirjeen linkkejä kotisivuillemme, voimme kerätä lisätietoa sinusta, jos hyväksyt, että kotisivumme käyttää evästeitä. Lue Kosan Gasin evästekäytäntö täällä.

Mihin käytämme tietojasi?
Kun tilaat uutiskirjeemme, käytämme sähköpostiosoitettasi uutiskirjeen, tarjousten, kilpailujen, vinkkien, neuvojen ja muun markkinointimateriaalin lähettämiseen. Voimme lisäksi käyttää sähköpostiosoitettasi lähettääksemme yritystämme ja uutiskirjettämme esitteleviä viestejä. Emme käytä sähköpostiosoitettasi mihinkään muuhun tarkoitukseen.
Huomaa, että olemme voineet kerätä samat tiedot eri yhteydessä ja että voimme tässä tapauksessa käyttää niitä siihen tarkoitukseen, johon ne kerättiin.
 

Käytämme uutiskirjeen käytöstä keräämiämme tietoja palvelujemme parantamiseen, jotta voimme tulevaisuudessa kohdistaa ja sovittaa sisältömme vielä paremmin. Käytämme uutiskirjeen käyttöä koskevia tietoja lisäksi anonymisoituna tilastollisiin tarkoituksiin.

Tietojasi käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti
Säilytämme tietojasi luottamuksellisesti ja turvallisesti. Olemme ottaneet käyttöön tarvittavat tekniset ja organisatoriset turvallisuustoimenpiteet, joilla estämme tietojesi tahattoman tai laittoman tuhoamisen, hävittämisen tai vahingoittamisen ja varmistamme, että ne eivät tule asiattomien tietoon, ettei käytetä väärin tai tietosuojalain vastaisesti.
Käytämme IT-alihankkijaa. Olemme varmistaneet, että IT-palveluntarjoajaamme koskevat samat velvoitteet kuin meitä ja että tietoja käsitellään yksinomaan ohjeidemme mukaisesti.

Kuinka usein lähetämme uutiskirjeemme?
Lähetämme uutiskirjeemme ja muita viestejä, kun olemme sitä mieltä, että meillä on jotain tärkeää tai uutta kerrottavaa. Uutiskirje ei ilmesty säännöllisin väliajoin ja uutiskirjeen ym. ilmestysväli vaihtelee.

Yhteystietojen muuttaminen tai korjaaminen
Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen. Kun olet peruuttanut tilauksen, emme lähetä niitä enää sinulle ellet ole antanut meille lupaa ottaa sinuun yhteyttä.
Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen napsauttamalla "Peruuta"-linkkiä, joka on jokaisessa uutiskirjeessä. Lue Kosan Gasin henkilötietokäytäntö täällä.

Kuinka kauan säilytämme kerättyjä tietoja?
Säilytämme ja käsittelemme kerättyjä tietoja uutiskirjeen tilauksen ajan.