90 VUOTTA MARKKINOILLA Laatu ja toimitusaika useimmiten luonteeltaan Kosan Gas

Asiakascase

PAPERIJÄTTI ASETTAA KOSAN MIXIN ETUSIJALLE

Vaihto propaanista Kosan Mixiin on merkinnyt SCA’n Ortvikenin paperitehtaalle alhaisempia kustannuksia ja suuria säästöjä. Itse asiassa vaihto maksoi itsensä takaisin jopa nopeammin kuin yritys oli arvellut

Ruotsissa Sundsvallin kyljessä sijaitsevalla Ortvikenin tehtaalla SCA tuottaa paperia. Toiminta on alan viiden suurimman joukossa maailmassa ja monta tuhatta tonnia suuren paperintuotantokapasiteetin ylläpitävän energiamuodon valinta on luonnollisesti erittäin tärkeä.

Tietoa

MIKSI KOSAN GAS

Ammattimainen kumppani

Ei ole kahta samanlaista ratkaisua. Paneudumme yrityksenne toimintaan, jotta voimme varmistaa energiankulutuksenne optimoivan ratkaisun. Hyödynnä markkinoiden edut asiantuntijoimme ja kokemuksemme tuella. Osaamisemme takaa ja varmistaa oikean ratkaisun.

Paikallinen ja globaali

Kosan Gasin omistaa yhdysvaltalainen energiayritys UGI Corporation. UGI:lla on 135 vuoden kokemus globaalina energiatoimittajana, ja se toimii nykyisin 18 maassa.

Teknistä asiantuntijuutta

Nimetty ja osaava teknisten asiantuntijoidemme muodostama tiimi varmistaa yrityksellenne parhaan mahdollisen ratkaisun. Optimaalinen energiaratkaisu syntyy keskittymällä tehostamiseen ja toimintavarmuuteen sekä ympäristövaikutusten huomioimiseen.

Vuoden kokemus

Kosan Gasilla on yli 90 vuoden kokemus nestekaasumarkkinoilta. Yhtiö tunnetaan laadusta, teknisestä osaamisesta ja toimitusvarmuudesta. Teemme asiat sinulle helpoksi.

Tonnia säästettyjä hiilidioksidipäästöjä

Viimeisen 6 vuoden aikana olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa vähentäneet hiilidioksidipäästöjä yli 15.000 tonnia öljystä kaasuun -muuntohankkeiden avulla. Tämä vastaa 7.500 auton päästöjä.

Toimitusvarmuus koko Pohjolassa

Toimitusvarmuudessa tavoitteemme on 100 prosenttia. Täysi toimitusvarmuus ei tule itsestään, vaan se vaatii tarkkaa suunnittelua ja monen vuoden kokemusta. Toimitusvarmuus on meille tärkeysjärjestyksessä ykkönen.