Tie ja päällyste

Tie vihreämpään energiaan

Vuonna  2018 tuotettiin 298 miljoonaa tonnia asvalttia Euroopassa. Tuotannon korkean lämmöntarpeen johdosta raakamateriaali lämmitetään yli 260°C lämpötilaan. Tähän nestekaasu on taloudellisin ja tehokkain energiavalinta.

Vihreämpi vaihtoehto – paikan päällä
Voimme toimittaa nestekaasua säiliöön tarpeen mukaan. 

Säiliöjärjestelmämme antaa mahdollisuuden turvallisiin täyttöihin työmailla. 

Toimitamme nestekaasua suoraan työmaille mikä säästää aikaa ja kustannuksia. Kaukovalvontajärjestelmämme avulla voimme ennustaa ja suunnitella toimituksia niin, että säiliö ei koskaan mene tyhjäksi.

OTA ENSIASKEL VIHREÄMPÄÄN JA KESTÄVÄMPÄÄN
TULEVAISUUTEEN KOSAN BIOMIXILLÄ

CO2-kompensointi sertifikaateilla

Seuraavien vuosikymmenien aikana koko maailman on siirryttävä fossiilisista polttoaineista uusiutuvista raaka-aineista valmistettuihin polttoaineisiin. Kun ostat Kosan BioMixiä, säästämme yhdessä ympäristöä pienentämällä CO2-päästöjä jopa 95%. Kaasu on sama kuin ennenkin. CO2-päästöjen väheneminen saavutetaan yksinomaan valmistusprosessissa ja kompensoidaan sertifikaateilla.

Globaali näkökulma

Kosan BioMixillä vähennämme yhdessä CO2-päästöjä globaalista näkökulmasta. CO2-päästöt vähenevät yksinomaan bioLPG:n valmistusprosessissa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että bioLPG käytetään siellä, missä se tuotetaan.

Kestävät raaka-aineet

Tukemamme bioLPG-tuotanto hyödyntää yksinomaan kasviöljyjen ja eläinrasvojen kaltaisten raaka-aineiden jäännöstuotteita. BioLPG on ruotsalaisen biodieseltuotannon (HVO) sivutuote eikä se sisällä lainkaan palmuöljyä eikä palmuöljyn rasvahappotislettä (PFAD, Palm Fatty Acid Distillate).

BioLPG:n määritelmän mukaan se on peräisin biologisesta lähteestä, ei fossiilisesta lähteestä.

Osallistu nyt

Kosan BioMix on vihreämpi vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat ehkäistä ilmastonmuutosta. Sertifikaattien bioLPG-osuus voi olla 20–100% ja siten myös CO2-säästöt vaihtelevat. CO2-päästöjen väheneminen saavutetaan yksinomaan valmistusprosessissa ja säilyy jalostamoissa.

Kosan BioMix100  =  95,0%
Kosan BioMix40    =  38,0%
Kosan BioMix30    =  28,5%
Kosan BioMix20    =  19,0%

CO2 -laskin

Laske kuinka paljon voit vähentää CO2- päästöjä käyttämällä Kosan BioMixiä tavallisen nestekaasun sijaan – syötä vuosittainen nestekaasun käyttömäärä ja BioMixin osuus

tonnia {{ buttonValue }}% {{ calculatedButtonValue }} tonnia
0 tonnia Fossiiliset CO2 -säästöt

TILAA ILMAINEN ENERGIALASKELMA

Haluatko tietää tarkemmin, miten yrityksesi voi säästää vaihtamalla öljyn nestekaasuun? Anna Kosan Gasin tarkastaa nykyiset kattila-asennuksenne. Teemme teille ympäristöä ja rahaa säästävän ehdotuksen.

Sales and Technical Manager

Dan Olin

Puh. +358 400 520 764
dan.olin@kosangas.fi

 

Key Account Manager

Lasse Kaitasalo

Puh. +358 50 410 1832
lasse.kaitasalo@kosangas.fi

 

ASVALTTIJÄTTILÄINEN KÄYTTÄÄ NESTEKAASUA

CO2-päästöt vähenevät 8.750 tonnilla kun käytetään nestekaasua öljyn sijasta.

Nestekaasu on se energiamuoto joka sopii meille parhaiten. On tärkeää, että korkea lämpötila saavutetaan nopeasti ja että bitumi sekoittuu hyvin sekä kuivuu sanoo Morten Kiran, Norjalaisen Veidekken ostopäällikkö.