Osallistu nyt ja voita

Vaihda nestekaasuun ja arvaa, mitä säästät
– samalla voit voittaa!

Tänä vuonna Kosan Gasilla oli ensimmäistä kertaa oma messuosasto Energia 2016 -messuilla. Vierailijoilla oli mahdollisuus voittaa upeita palkintoja ja saada tietää, mitä etuja on polttoöljyn vaihtamisessa nestekaasuun – nyt sinullakin on sama mahdollisuus.

Nestekaasuun siirtyminen jättää sinulle enemmän rahaa kirstun pohjalle ja vähentää samalla hiilidioksidipäästöjä. Vuoden 2016 energiamessujen vierailijat eivät voineet välttyä tältä viestiltä, jos he kulkivat Kosan Gasin messuosaston kautta. Kosan Gas osallistui energiamessuille ensimmäisen kerran, ja Kosanin monilukuinen väki oli osastolla valmiina kertomaan yksityiskohtaisesti kaikista niistä eduista, kuten alhaisemmista energiakustannuksista ja ympäristön säästämisestä, jotka saavutetaan siirtymällä nestekaasuun.

Säästöä vaihtamalla nestekaasuun
Messuilla oli esillä kultakolikoilla täytetty putki, jonka avulla havainnollistettiin, miten paljon suomalainen voi keskimäärin säästää vaihtamalla nestekaasulaitteisiin. Kolikot osoittivat vuosittain säästettävän euromäärän. Säästettävän summan oikein arvanneilla oli mahdollisuus voittaa erinomainen kannettava B&O Beolit 15 -kaiutin.

Osallistu arvauskisaan ja voita
Jos et vieraillut Energia 2016 -messuosastollamme – tai et vielä ollut voittajien joukossa – sinun kannattaa vielä kokeilla onneasi voittaaksesi upeaäänisen kaiuttimen kotiisi tai toimistoon. Meillä on varastossa yksi kaiutin, joka saattaa olla sinun, jos vastaat oikein.

Esimerkkejä nestekaasuun hyödyistä verrattuna öljyyn

  • Vähentää energiakustannuksia noin 15-20 %
  • Aiheuttaa noin 20 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä
  • Palaa puhtaammin
  • Vaatii vähemmän kunnossapitoa
Tämä video ei ole käytettävissä sillä se sisältää markkinointi- ja tilastointi- evästeitä, jotka olet evännyt asetuksissasi. Klikkaa vaihtaaksesi evästeiden asetuksia.

Anna arvauksesi nyt ja voita
Kosan Gasilla otamme tietoturvasi tosissaamme Lähettämällä tämän kaavakkeen hyväksyt että Kosan Gas voi ottaa yhteyttä käsitelläkseen asiaasi.